PR Factory

Messuosasto

Luo uusia elämyksiä.

Messut ovat elämyksellinen ympäristö kohtaamisille. Messuosasto on ikkuna yritykseesi. Onnistuessasi herätät huomion, jäät mieleen ja luot positiivisen mielikuvan yrityksestäsi ja tuotteistasi.

Suunnittelemme yksilölliset ja erottuvat osastot toiveidesi mukaan. Oma tuotantomme vastaa laadukkaasta toteutuksesta Avaimet käteen -periaatteella. Saatte meiltä kaiken mitä osaston toteuttamiseen tarvitaan, hyvällä asiakaspalveluasenteella höystettynä.

Halutessasi varastoimme messuosastosi odottamaan seuraavaa tapahtumaa.

Toteutamme jokaisen osaston huolella ja harkiten. Käytämme laadukkaita materiaaleja ja huollamme kaikki kalusteemme ennen kutakin näyttelytapahtumaa.

Yrityksemme henkilökunnalla on pitkä kokemus erilaisten markkinointitapahtumien ja messujen toteuttajana. Olemme toteuttaneet satoja messuosastoja ja vastanneet niin isojen kuin pienten tapahtumien projektinhallinnasta. Kattava yhteistyöverkostomme varmistaa osaltaan sujuvat ja aikataulujen mukaiset toteutukset.

Messuosasto
Tapahtumarakentaja
apuvälinemessut

Tutustu referensseihimme.

Polaria, apuväline

Toteutus oli erittäin hyvä ja ajallaan. Aikaisemmin on ollut ongelmana, etteivät seinät ole kestäneet tuotteidemme testaajien niille aiheuttamaa painetta, nyt ei ollut sellaisia ongelmia. Suosittelen.

Tommi miettinen

Polaria Oy

Ev group, pulpaper

Tulimme heti hyvin juttuun ja osaston suunnittelu oli luontevaa.
Olen erittäin tyytyväinen!

Suvi Mynttinen

EV Group