PR Factory

Toimitila

TEE PARAS MAHDOLLINEN VAIKUTUS.

Paras paikka kohdata asiakkaasi on oma toimitilasi, olkoon se liiketila tai myymälä. Anna sen siis tehdä paras mahdollinen vaikutus sillä hetkellä, kun asiakas astuu sisään.

Hyvä liiketila tukee myyntiäsi ja luo viihtyisän ympäristön tehdä töitä ja kohdata asiakkaita. Idearikkaiden suunnittelijoidemme ja ammattitaitoisten puuseppiemme yhteistyöllä syntyvät juuri teille sopivat ratkaisut myymälääsi.

Puuseppämme toteuttavat yksilölliset kalusteratkaisut myös pieneen tarpeeseen. Kerro meille mitä tarvitset, ja me toteutamme sen.

Toimitila
Showroom
Myymälä sisustus

Tutustu referensseihimme.

Pipelife, Showroom

Sari ja PR Factoryn tekijät toteuttivat uuden näyttelytilamme suunnittelun ja asennuksen joustavasti, ammattitaidolla ja asiakasta kuunnellen. Tuloksena moderni ja valoisa ratkaisu, jolla tuotteet ja palvelut on nostettu esille.

Sirpa Siik

Pipelife Oy

Haltija, myymälä

Myymälämme muuton yhteydessä halusimme uuteen liiketilaan brändimme mukaisen raikkaan ilmeen. Luonteva yhteistyökumppani löytyi messuilta tutusta kumppanistamme, PR Factorysta.

Saimme heiltä upean suunnitelman ja toteutuksen, joka vastaa brändimme ilmettä ja tukee päivittäistä työtämme asiakkaidemme parissa. Voimme luottaa PR Factoryn ammattitaitoon niin toimitilojen toteutuksessa kuin messurakentajana.

Tuuli Tikkanen

Haltija Oy