Vuosi 2020 lähenee loppuaan

Lähdimme tähän vuoteen suurin odotuksin. Olimme varautuneet tekemään asiakkaillemme satoja näyttäviä ja toimivia messuosastoja. Tuotantoprosessit olivat hyvin hiottuja ja uusi CNC kone oli tullut täydentämään puuseppiemme kädentaitoja. 

Maaliskuun alussa suljettiin messut ja meiltä vietiin mahdollisuus työntekoon siinä muodossa kuin olimme suunnitelleet. Hetken olimme hämillämme. Alkujärkytyksen jälkeen lähdimme miettimään: ”Mitä sitten tehtäisiin?” 

Joustavana organisaationa pääsimmekin kiinni toisenlaiseen tekemiseen. Olemme tänä vuonna saaneet toteuttaa asiakkaillemme showroomeja, näyttelyitä, myymälöitä ja brändätä heidän toimitilojaan erikoiskalustein, värein ja tulostein. 

Edellä mainittujen töiden kanssa pätee samankaltaiset säännöt kuin messuosastoissa. Suunniteltaessa täytyy ymmärtää asiakkaan toiveet ja tarpeet. Toiveet tulee täyttää toimivasti ja brändiin sopien. Lisäksi pitää pystyä tarjoamaan vielä hiukan extraa. Kaiken kruunaa tasokas ja oikea-aikainen toteutus. 

Olemme selviämässä tästä vuodesta kuivin jaloin ja iloisin mielin tähyämme ensi vuoteen. Vaikka messut jossain vaiheessa taas käynnistyvät, haluamme tehdä jatkossakin töitä messujen lisäksi myös asiakkaidemme toimitilojen parissa.

30.11.2020

Sari Kallio, Myyntipäällikkö

Yhdessä eteenpäin

Tällä hetkellä tiedotusvälineet ja sosiaalinen media suoltavat uutisia koronasta. Meitä neuvotaan pitämään etäisyyttä toisiimme. Turvaväli on käytössä julkisilla paikoilla eikä joukkokokoontumisia sallita. Elämme erikoisia aikoja.

Me PR Factorylla olemme tottuneet panostamaan erilaisiin kohtaamisiin. Olemme suosineet asiakastapaamisia livenä. Olemme luoneet asiakkaillemme upeita osastoja messuille ja hienoja pop up markkinointitapahtumia, joissa on pääosassa kohtaamiset. Nyt nämä kohtaamiset on peruttu. Täytyy miettiä asioita uudestaan.

Olemme pyrkineet kääntämään asian positiiviseksi. Opettelemme käyttämään erilaisia etäpalaveriohjelmia, luomme uusia kalusteita ja tuotteita sekä päivitämme nettisivuja. Kaikki tärkeitä asioita, jotka normaalisti jäävät kiireen jalkoihin.

Nyt meillä on aikaa siivota varastomme, huoltaa kalusteemme, tehdä pinoon jääneet paperityöt ja suunnitella rauhassa tulevaa.

Tällä hetkellä meillä on mainiosti aikaa toteuttaa asiakkaidemme showroomeja, brändätä heidän neuvottelutilojaan yms. Puuseppämme ehtivät työstämään erikoiskalusteita ja myyjät käymään pitkiäkin keskusteluja asiakkaidemme kanssa. Nyt ehdimme hienosti suunnittelemaan ja ideoimaan syksyn tapahtumia!

Luotamme, että syksyllä asiat ovat palautuneet normaaliksi arjeksi. Arjeksi, jota osaamme arvostaa tämän jälkeen entistä enemmän.

Kyllä me selvitään – yhdessä!

25.3.2020

Sari Kallio, myyntipäällikkö